Komfort az Adózásban, Komfort a Könyvelésben,
Komfort az Ön számára. Adó Comfort.

Magunkról

Az AdóComfort Kft. 2009 -ben alakult meg, azzal a céllal, hogy könyvelés illetve adóügyek útvesztőiben elakadt vállalkozások / vállalkozók számára nyújtson segítséget. A jelenleg is tapasztalható globális gazdasági recesszió az üzleti környezet jelentős romlásával jár együtt, mely minden vállalat életét megnehezíti, ezért a túlélés érdekében kiemelkedően fontossá válik a költségek csökkentése, melynek nem elhanyagolható részét természetesen a különféle adónemek jelentik. Az AdóComfort Kft célja, hogy precíz könyveléssel, az adótörvények maximális betartásával, de ugyanakkor rugalmas kezelésével, illetve  a jogszabályok, nyújtotta lehetőségek kihasználásával, a lehető legnagyobb elégedettséget biztosítsa ügyfelei számára.

Szolgáltatásaink alapvetően Budapesten illetve Komárom-Esztergom megyében vehetőek igénybe, de természetesen elektronikus úton / telefonon az ügyfelek rendelkezésére állunk, az egész ország területén.

Az igénybe vehető szolgáltatások rövid listája: Tevékenyégi kör: Bérszámfejtés, TB ügyintézés, Munkaügy, Üzleti tervezés, Cash-Flow Management, Adóoptimalizálás, Adózási politika kialakítása, Pénzügyi Stratégiai-operatív tervezés, Hitelkérelmek összeállítása, APEH előtti képviselés, illetve előzetes egyeztetés esetén házhoz megyünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!

Balogh Erika
okleveles könyvvizsgáló